DESPRE TUD

Cine suntem si ce putem face

Grupul TUD (“TUD”) furnizeaza o platforma completa de servicii financiare integrate si pune la dispozitia partenerilor instrumentele necesare pentru atingerea performantei in administratia publica.

Oferim partenerilor nostri o gama larga de servicii de analiza financiara, previziuni financiare, lichiditatea serviciului datoriei, raportarea si monitorizarea proiectelor europene (rambursabile si/sau nerambursabile), cu structuri financiare adaptate fiecarui proiect/program.

Cresterea
investitiilor publice

Oferim consultanta profesionala in vederea achizitionarii instrumentelor financiare adecvate proiectelor de investitii.

Dezvoltarea
retelelor de investitii

Actionam ca un liant intre administrația locala si potentialii investitori prin furnizarea de informatii si know how, crescand astfel oportunitatile de investitii.

Optimizarea
managementului financiar

In vederea unui mai bun acces al autoritatilor publice la resursele necesare pentru optimizarea managementului financiar si cresterea fondurilor proprii.

Maximizarea
eficientei energetice

Prin identificarea de noi oportunitati sprijinim autoritatile locale sa implementeze proiectele de crestere a eficientei energetice.

Noutati

Acest proiect este finantat prin programul de cercetare si inovare al Uniunii Europene, Horizon 2020, in baza acordului de finantare Nr 696040.